Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Frühlingszwiebeln, mit ca. 3 cm vom Grünen
- 20 g Sesamöl, virgin
- 450 g Karotten, in Stücken
- 130 g Wasser
-
10
g japanische Sojasauce (oder Shoyu), z. B. Tamari
nebo 10 g Sojasauce - 600 g Pouletbrustfilets, in Stücken (ca. 3 cm)
- 200 g Shiitake-Pilze, frisch, in Vierteln
-
100
g Sojabohnensprossen, frisch
nebo 100 g Sojasprossen, aus dem Glas - 10 g Ingwer, geschält und fein geschnitten
-
1
TL rote Currypaste
nebo 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen, nach Beilieben - 150 g Reisnudeln, dünn
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Kerala Fisch Curry
30 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Coq au vin
2 Std.
Poulet-Pilaw
45min
Spaghetti mit Lammragout
50 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Japanisches Chicken-Curry
55min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min