Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Olivenöl
- 70 g Balsamico
- 80 g Weisswein
- 80 g Honig
- 20 g Dijonsenf
- 1 EL frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Knoblauchzehe
-
4
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (150 g pro Filet)
nebo 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet, aufgetaut (150 g pro Filet) - ½ TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Zucchetti, ganz
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Poulet-Pilaw
45 min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Crevettencurry
35min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min