Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g pflanzliches Öl
- 600 g Rindsgulasch
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Sauerrahm
- 100 g Tomatenpurée
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Bolognese Sauce
3h 15min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Coq au vin
2 godz.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min
Schweinefilet im Päckchen
1 Std.
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 Min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1ωρ. 15 λεπτ.