Rindfleischragout auf Selleriepüree

Rindfleischragout auf Selleriepüree

4.1 62 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • pflanzliches Öl
    30 g
  • Rindsgulasch
    600 g
  • Champignons, frisch in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
    1
  • Gemüsebouillon Paste
    2 geh. TL
    2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Johannisbrotkernmehl
    1 TL
  • Senf
    2 TL
  • Paprika edelsüss
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Sauerrahm
    150 g
  • Tomatenpüree
    100 g
  • Wasser
    150 g
  • Knollensellerie in Stücken
    400 g
  • Petersilienwurzel in Stücken
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ¼ TL
  • Butter in Stücken
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 38 g
Kalorie 2222 kJ / 530 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 10.4 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...