Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL pflanzliches Öl
- 350 g Reis
- 1300 g Wasser
- 100 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (3 cm)
- 300 g Spargel, in mundgerechten Stücken
- 150 g grüne Erbsen, frisch oder TK
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut
- 100 g Champignons, frisch, ggf. halbiert oder geviertelt
- 70 g Butter
- 60 g Weizenmehl
-
2
geh. TL Hühnerbouillon Paste
nebo 2 Hühnerbouillonwürfel - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcestershire Sauce
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Rahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2480 kJ / 593 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min