![Pouletfrikassee mit Spargel Pouletfrikassee mit Spargel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E246F53F-84E3-4540-A59C-DBD0617AB979/Derivates/033ab655-21e2-456b-9bbf-d22e5ec40304.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL pflanzliches Öl
- 350 g Reis
- 1300 g Wasser
- 100 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (3 cm)
- 300 g Spargel, in mundgerechten Stücken
- 150 g grüne Erbsen, frisch oder TK
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut
- 100 g Champignons, frisch, ggf. halbiert oder geviertelt
- 70 g Butter
- 60 g Weizenmehl
-
2
geh. TL Hühnerbouillon Paste
nebo 2 Hühnerbouillonwürfel - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcestershire Sauce
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Rahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2480 kJ / 593 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Klassische Lasagne
2h 5min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Coq au vin
2 godz.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Minestrone
45 Min
Risotto Bolognese
45 Min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Crevettencurry
35 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.