Vongole alla marinara

Vongole alla marinara

4.9 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolla
  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di vongole fresche, pulite
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 50 g di vino bianco
  • 150 g di brodo di pesce
    150 g di acqua, con 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di prezzemolo fresco tritato, sole le foglioline
  • 1 cucchiaino di pangrattato
  • ½ cucchiaino di sale (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.85 g
Kalorie 980 kJ / 235 kcal
Tuk 14.98 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 9.08 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...