Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
nebo 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 min
Crocchette di pesce persico
Pas d’évaluation
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Baguette
4u.
Mojito
10min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Pas d’évaluation
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Pas d’évaluation