Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
nebo 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di maiale in crosta
1h 15min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Žádné hodnocení
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Citronette e Vinaigrette
Žádné hodnocení
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 λεπτ.
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45min
Cannelloni
1h 20 phút
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Spezzatino di agnello
1 Std. 45 Min
Linguine al salmone e vodka
20min
Risotto alla parmigiana
30 Min