Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di burro
- 20 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla
- 100 g di carota
- 300 g di carne di manzo per stufato, a cubetti
- 10 g di salsa di soia
- 20 g di vino bianco
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 100 g di latte
- 40 g di farina
Impasto
- 50 g di burro
- 20 g di strutto
- 100 g di acqua
- 270 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- olio per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato
3 godz. 20 min
Baguette
3 Std. 45 Min
Colorare le uova di arancione
55 Min
Baguette
4 Std.
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Knöpfli
50 Min
Galette des rois con codette rosa
Žádné hodnocení
Pizza prosciutto e funghi
1h 45 min.
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1h 45 min.
Baguette
1h 45 min.
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 Std. 30 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min