Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di riso a chicco lungo (v. Consigli)
- 1200 g di acqua
- 100 g di pancetta tesa di maiale
- 100 g di salsiccia di maiale, affumicata, essiccata
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 30 g di olio neutro, ad esempio olio di girasole
- 400 g di bietole, a strisce sottili (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
Žádné hodnocení
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Manzo alla borgognona
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Zuppa di ceci con rabarbaro e curry
1h 20 min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1 Std. 10 Min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Risotto giallo con pollo
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Risotto salame e piselli
30 Min