Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40 Min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Žádné hodnocení
Crema di funghi
20 min
Vellutata di peperoni
20 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Curry verde di pollo
55min
Vellutata di funghi
50min