Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Vellutata di peperoni
20 min
Vellutata di porcini
50min
Zuppa di patate e funghi
20 min
Zuppa di funghi e patate
45min
Tartare di uova
35 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di funghi
50min
Crema ai funghi (Bimby Friend)
30min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min