Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 13.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate lesse
30min
Purea di patate
45min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Carciofi alla romana
50min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Spigole all'acqua pazza
30min
Glassa di zucchero
10 min
Orata al sale
40min
Seppie con i piselli
35min
Castagne lesse
55min
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Pesto di basilico
10 min