Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 13.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Seppie con i piselli
35min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Besciamella
15 min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Orata al sale
40 Min
Pepata di cozze
55min
Pollo in salsa di mandorle e uova
45 Min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Albumi montati a neve
5 min
Purè di patate nature
55min