Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Protein
- 102.9 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 58.7 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 859.5 mg
Alternativní recepty
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Purè di patate (TM6)
1h
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30 min
Orata con tapenade, purè di patate e sedano rapa e fagiolini in insalata
Keine Bewertungen
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Torta pere e zenzero (TM6)
40 Min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30 min
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30 min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25 min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 Std. 50 Min