Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Protein
- 102.9 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 58.7 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 859.5 mg
Alternativní recepty
Impasto per pane veloce
45 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Filetti di salmone e branzino con purea di broccoli (Bimby Friend)
1 Std.
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 min
Spaghetti di zucchine con ragù
40 Min
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2h 40 min
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2 Std.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min