Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Protein
- 102.9 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 58.7 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 859.5 mg
Alternativní recepty
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Involtini di carne al Varoma
40min
Satay di pollo con verdure (TM6)
Žádné hodnocení
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Stinco di maiale con patate
2h
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h