Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bastoncini di verdure fermentate
- 600 - 800 g di verdure miste (es. carote, sedano, daikon, cavolo rapa, ravanello rosso)
- 15 g di sale
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di semi di senape (volitelně)
Insalata di patate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di patate a pasta gialla, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla in quarti
- 1 cucchiaino di senape
-
30
g di olio extravergine di oliva
nebo 30 g di maionese - 30 g di aceto
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1140.1 kJ / 272.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 44.4 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1447.8 mg
Alternativní recepty
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Cipolle sottaceto
Žádné hodnocení
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Kakuni
4h 30min
Pasta Choux
2h
Pasta tikka
1u.
Gin-Basil-Smash
10 Min
Zuppa di vongole e uova
40min
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Udon con verdure e gamberoni
2 godz. 30 min
Panini al latte e burro
3h 30min