Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trito aromatico e marinatura
- 1000 g di carne di vitello, taglio noce
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- 5 g di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di senape
Arrosto di vitello
- 800 g di patate, sbucciate e a pezzi grandi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
Salsa all'arancia
- 175 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1924.3 kJ / 459.9 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 934.7 mg
Alternativní recepty
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Purè di patate (TM6)
1h
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1h
Gamberoni in guazzetto
40min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Uova alla triestina
30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h