Farfalle ai Quattro Formaggi

Farfalle ai Quattro Formaggi

3.9 46 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Gorgonzola
    50 g
  • Fontina in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Greyerzer in Stücken (2-3 cm)
    50 g
    50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm)
  • Milch
    50 g
  • Butter
    50 g
  • Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
    320 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 23 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...