Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g Fontina, in Stücken (2-3 cm)
-
50
g Greyerzer, in Stücken (2-3 cm)
nebo 50 g Taleggio, in Stücken (2-3 cm) - 50 g Milch
- 50 g Butter
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45p
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1óra 30p
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50p
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Risotto Bolognese
45p
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Munder Safranrisotto
45p
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Peperoni-Risotto
35 min