Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm )
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet oder frisch, ohne Samen
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 200 g Champignons, frisch, halbiert
- ½ TL feinkörniges Salz
-
400
g Schweinefleisch, gehackt
nebo 400 g Hackfleisch, gemischt -
1
EL Fischsauce
nebo 1 - 2 Sardellenfilets in Öl, abgetropft und fein zerkleinert - Öl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Misosuppe mit Gemüse
40 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Thai-Nudelsuppe
35 Min
Crevettencurry
35 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min