Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
- 1 Zitrone, nur Saft
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Orangen, Saft und Schale
- 500 g Wasser
- 250 g Couscous
- 80 g Brunnenkresse, nur Blätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Nasi goreng
50 Min
Poulet-Pilaw
45 Min
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 Min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Crevettencurry
35 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min