Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
- 1 Zitrone, nur Saft
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Orangen, Saft und Schale
- 500 g Wasser
- 250 g Couscous
- 80 g Brunnenkresse, nur Blätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Poulet-Pilaw
45 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.