Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g roter Peperoncino, davon 50 g halbiert, entkernt, in Stücken, 50 g in schrägen Scheiben (1 cm)
- 10 g Kreuzkümmel, gemahlen
- 10 g Paprika edelsüss
- 1 geh. TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 1 geh. TL Piment d'Espelette (baskischer Chili)
- 50 g pflanzliches Öl
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 260 g rote Zwiebeln, davon 200 g geachtelt
- 800 g Frühkartoffeln, halbiert oder geviertelt
-
120
g grüne Peperoni, in Stücken (2 cm)
nebo 120 g rote Peperoni, in Stücken (2 cm) - 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen (à ca. 350 g)
- 80 g rote Peperoni
- 200 g Hühnerbouillon, aufgelöst
- 50 g Rotweinessig
- 5 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 5 g Estragon, frisch, grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4920 kJ / 1176 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 1628 mg
Alternativní recepty
Züri-Gschnätzlets
50min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 dk
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Stroganoff
45min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1sa 15 dk
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 dk
Panang-Curry
45min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Teigwaren mit Thonsauce
30 dk
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Champignon-Kartoffeleintopf
1sa