Kompatibilní verze
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steamed cod fish
- 1 cod fillets (approx. 200 g)
- 10 g fresh ginger, cut in thin slices
- 2 sprigs spring onions, cut in 4 cm pieces
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp glutinous rice wine (volitelně)
Rice and kai lan
- 1070 g water
- 300 g white Jasmine rice, rinsed
- 30 g multigrain rice, rinsed
- 200 g baby kai lan, rinsed
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- ½ tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (volitelně)
- ½ tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 3 tbsp hot water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4140 kJ / 989 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1042 mg
Alternativní recepty
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Macaroni ABC Soup
55 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Cantonese Steamed Fish
40min