Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
TM6 TM5

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 12 oz baby beets, trimmed, quartered
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 9 oz spelt grains
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • 3 oz chopped walnuts
  • 2 oz baby arugula
    nebo 2 oz beet greens
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • 5 oz goat cheese, divided
  • fresh dill fronds, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2648 kJ / 633 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
63 g
Tuk
36 g
Nasycený tuk
11 g
Vláknina
12 g
Sodík
1305 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty