Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 55min
4 portions

Suroviny

  • baby beets trimmed, quartered
    12 oz
  • extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop
    1 tbsp
  • salt plus extra, to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • spelt grains
    9 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    18 oz
  • chopped walnuts (volitelně)
    3 oz
  • baby arugula
    2 oz
    2 oz beet greens
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • goat cheese divided
    5 oz
  • fresh dill fronds (volitelně) to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 633 kcal / 2648 kJ
Protein 21 g
Tuk 36 g
Sacharidy 63 g
Vláknina 12 g
Nasycený tuk 11 g
Sodík 1305 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...