Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

4.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • pecorino romano in pieces (2-3 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • guanciale in thin strips (5-10 mm)
    150 g
  • salt
    1 tsp
  • pasta, dried like half sleeves
    320 g
  • black pepper, ground as desired

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 6307.7 mg
Protein 93.4 g
Kalorie 9114 kJ / 2178 kcal
Tuk 94.5 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 34.2 g
Sacharidy 254.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...