Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 220 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 - 2 căței de usturoi
- 45 g ulei de măsline extravirgin
- 1000 g midii, curățate
- 150 g vin alb sec
- 1 priză sare
- 1 priză piper măcinat
- 100 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Păstrăv cu sos olandez
50min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Cotlet de porc sous-vide
2óra
Băutură răcoritoare cu struguri și mirodenii
Žádné hodnocení
Spată de porc sous-vide
Žádné hodnocení
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5hod. 15min
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 min
Midii în sos picant de roșii
45 min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Coaste de porc gătite lent, cu sos BBQ (cu capac pentru cuțit)
4 godz. 25 min
Midii în stil provensal
35 min
Saganaki de creveți cu feta
35 min