Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g orez cu bobul rotund, japonica
- apă, pentru înmuiat orezul
-
250
g crevete crude, decorticate, eviscerate și curățate (de mărime medie)
nebo 250 g crevete crude, decorticate, eviscerate Èi curÄÈate (de mÄrime medie) - 50 g porumb dulce boabe, din conservă, scurs
- 20 g sos de soia light
- 10 g ulei brun de susan, plus pentru stropit
- 20 g sos de stridii
- 10 g oțet de orez
- 1 linguriță sare
- 50 g mazăre, proaspătă sau congelată
- 1 linguriță zahăr brun
- ceapă verde, tocată, pentru decor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1678.3 mg
Alternativní recepty
Crevete cu paste și mazăre
40 Min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Tartă cu fructe, nuci tocate și migdale
2 Std. 15 Min
Macarons cu căpșune
Žádné hodnocení
Caldeirada (Tocană de pește)
45 Min
Tartă picantă cu ton, ouă și capere
1 Std. 10 Min
Tort de Paște cu nucă de cocos și ciocolată
3h
Somon cu tăiței din dovlecei
25 min
Salată de vită thai
Žádné hodnocení
Orez cantonez
25 min
Cod cu fistic și cușcuș
Žádné hodnocení
Trio de orez, pește și legume
35min