Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mușchi de vită (aprox. 180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
- 2 lingurițe sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 4 fire cimbru proaspăt
- 1400 g apă (aprox.), (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 50 g șalote
- 1 - 2 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 50 g vin alb, sec
- 1 lingură oțet de vin
- 200 g unt nesărat, tăiat în bucăți, plus pentru prăjit
- 4 gălbenușuri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Alternativní recepty
Aripioare de pui picante (tip Buffalo)
45min
Vin fiert, cu mere
25min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1 Std. 30 Min
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5h 15min
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Supă rapidă cu curry, pui și varză de Bruxelles și chifle
45min
Supă chinezească cu tăiței cu ou și ciuperci asortate
35min
Desert australian
Žádné hodnocení
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Sparanghel sous-vide cu ouă poșate
1 godz. 20 min
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Sos bearnez
15min