Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ 大匙 印度芳香佐料(葛拉姆馬薩拉)
- 3 茶匙 薑黃粉
- 1 ½ 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
-
600
克 去骨去皮雞大腿 ,切成約一口大小
nebo 600 克 去皮雞菲力 ,切成約一口大小 - 250 克 庫司庫司
- 630 克 水
- 30 克 葵花油
- 10 根 新鮮平葉巴西利 ,只取葉子
- 3 粒 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 1 大匙 葵花油
- 60 克 去核綠橄欖
-
1
茶匙 雞高湯醬
nebo 1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水) - 1 顆 萊姆 ,取皮屑和汁液
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g