
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (circa 8 g) -
400
g di farina manitoba
nebo 400 g di farina per pizza - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano secco (o fresco, a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 660 kcal / 2761 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 106 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yogurt fresco
11hod. 10min
Impasto per pizza
1hod.
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Pane alle olive
2hod. 20min
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Crema pasticcera
15min
Capuns grigionesi
35min
Tagliolini alla zucca
1hod. 20min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1hod.
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1hod. 15min
Torta di mele
1hod.