Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano secco (o fresco, a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45min
Parmigiano grattugiato
5 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Panini al müesli (dolci)
Žádné hodnocení
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Panzerotti alla romana
55min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Impasto per pizza
1 Std.