
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
400
g di farina + q.b.
nebo 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga, sott'olio o dissalati
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto o dissalati
- 50 g di olive nere, denocciolate
-
200
g di mozzarella di bufala a fette (5 mm) e scolata dal siero
nebo 200 g di mozzarella vaccina a fette (5 mm) e scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 936 kcal / 3916 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 110 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margherita
2hod. 10min
Impasto per pizza
1hod.
Tartufi al cioccolato
Žádné hodnocení
Panna cotta
6hod. 30min
Pizza Margherita
2hod.
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Gnocchi di patate
1hod. 15min
Millefoglie alle mele con zafferano
3hod. 15min
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min