Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina + q.b.
- 30 g olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga, sott'olio o dissalati
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, o dissalati
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 200 g di mozzarella di bufala, a fette (5 mm) e scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Pane rustico
2 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Focaccia con acciughe
Žádné hodnocení
Pizza quattro stagioni
Žádné hodnocení
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Žádné hodnocení
Bevanda disintossicante per la pelle
Žádné hodnocení
Pane al vino rosso e noci
15 Std. 30 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h