Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di latte
- 20 g di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 300 g di farina
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 30 g di burro, non salato
Coleslaw
-
1
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
20 g), le foglioline
lavate e asciugate -
600
g di cavolo cappuccio, privato del gambo,
a pezzi (4 cm) -
200
g di carote, pelate, a pezzi (4
cm) - 200 g di panna acida
- 80 g di aceto di mele
- 10 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Lavorazione
- 1 uovo, sbattuto
Cottura alla griglia
- 8 wienerli (da 50 g l’uno)
- 4 cetriolini sott'aceto, a fette
- 4 cucchiai di cipolla fritta croccante, già pronta, essiccato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3680.8 kJ / 883.3 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 49.8 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 Min
Torta di carote e cioccolato
Keine Bewertungen
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Hamburger con Coleslaw
40 Min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Salsa all'aglio
10 Min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1 Std.
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Foresta nera
2h 30 min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 godz. 40 min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 godz. 10 min
Crêpe
1 godz. 15 min