Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1781 mg
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Caldo de camarón
25 Min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Pozole Rojo
1h 30min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.