Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1781 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 min
Pozole Rojo
1h 30min
Salsa verde cocida
30 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Esquites de feria
25 min
Chilaquiles divorciados
1h
Sopa de tortilla
40 min
Pollo con mole verde
1h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chiles en nogada
1h
Caldo de camarón
25 min
Salsa roja de molcajete
10min