Zařízení & příslušenství
紅茶雞丁
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
油15 克
-
米酒15 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¾ 茶匙
-
蛋液10 克
-
玉米粉¼ 茶匙
-
薑10 克
-
蒜頭15 克
-
紅茶葉1 ½ 茶匙
-
綜合甜椒 切片60 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
白胡椒粉 少許
-
香油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.6 g
Kalorie
615 kJ /
147.1 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃茶.品茶
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan