Zařízení & příslušenství
歸杞滷白菜
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
櫻花蝦5 克
-
乾香菇 泡軟、切片3 朵
-
蒜苗 切段15 克
-
娃娃菜400 克
-
水50 克
-
當歸5 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.5 g
Kalorie
288.2 kJ /
69 kcal
Tuk
4.1 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常養生食補
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan