Zařízení & příslušenství
韓式辣拌花枝
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
花枝 洗淨去除內臟,切圈200 克
-
韭菜 切段50 克
-
油5 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
米酒1 大匙
-
醋1 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白芝麻 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低卡新食感
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan