Zařízení & příslušenství
百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
排骨 川燙350 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
白蘿蔔 切塊100 克
-
牛蒡 切片100 克
-
新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
103.3 mg
Protein
18.2 g
Kalorie
1256.5 kJ /
300.6 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
68.2 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI簡易料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan