Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
TM6 TM5 TM31

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 排骨 ,川燙
  • 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
  • 100 克 白蘿蔔 ,切塊
  • 100 克 牛蒡 ,切片
  • 200 克 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
  • 1200 克 水
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1256.5 kJ / 300.6 kcal
Protein
18.2 g
Sacharidy
10.4 g
Tuk
20.7 g
Nasycený tuk
68.2 g
Vláknina
3.1 g
Sodík
103.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty