Zařízení & příslušenství
黑木耳汁
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
1 完整食譜
Suroviny
-
新鮮黑木耳 切片(約4公分),清洗川燙備用300 克
-
水1600 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
桂圓乾20 克
-
黑糖50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
64.5 mg
Protein
4 g
Kalorie
1472.3 kJ /
351.9 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
22.8 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
87.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan