Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
- 20 克 蝦仁
- 20 克 芹菜 ,取莖,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 玉米粉
- 500 克 板豆腐 ,切正方塊(約4公分),將中間挖空
- 10 片 青江菜
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 40 克 蠔油
- 1 小撮 香菜 ,切碎,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 899.8 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 0.9 g