Zařízení & příslušenství
雞蓉鑲豆腐
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
去骨去皮雞腿肉 切塊150 克
-
板豆腐 切正方塊(約4公分),將中間挖空500 克
-
蝦仁20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 ¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
青江菜10 片
-
芹菜 取莖,切段20 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
蠔油40 克
-
香菜 切碎,裝飾用1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.4 g
Kalorie
899.8 kJ /
215.3 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
好簡單3步驟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan