Zařízení & příslušenství
Fatayer se sýrem a mátou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 kusů
Suroviny
Těsto
-
250 gramů plnotučného mléka
-
80 gramů olivového oleje
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí, (6 gramů)15 gramů čerstvého droždí
-
350 gramů hrubé mouky
-
15 gramů cukru
-
1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
-
10 gramů čerstvé máty jen lístky
-
50 gramů sýru pecorino romano
-
75 gramů čerstvého sýru
-
1 ½ čajové lžičky semínek černuchy seté (černého kmínu)
-
chlebová mouka na posypání válu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maroko
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45min.
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Ryba po řecku
35min.
Středomořský kuřecí koláč
50min.
Turecké rohlíčky Poca
2hod. 10min.
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Středomořský domácí chléb v květináči
2hod. 45min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.
Citrónový koláč s limoncellem
1hod. 15min.
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1hod. 15min.
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1hod. 35min.