Zařízení & příslušenství
Fatayer se sýrem a mátou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 kusů
Suroviny
Těsto
-
250 gramů plnotučného mléka
-
80 gramů olivového oleje
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí, (6 gramů)15 gramů čerstvého droždí
-
350 gramů hrubé mouky
-
15 gramů cukru
-
1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
-
10 gramů čerstvé máty jen lístky
-
50 gramů sýru pecorino romano
-
75 gramů čerstvého sýru
-
1 ½ čajové lžičky semínek černuchy seté (černého kmínu)
-
chlebová mouka na posypání válu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maroko
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Placky ze čtyř druhů sýru
40min.
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Sýrové rolky á la Fornetti
45min.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Rýžová tortilla
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Turecké rohlíčky Poca
2hod. 10min.
Chačapuri
1hod. 15min.
Červené pesto
5min.