
Zařízení & příslušenství
Fatayer se sýrem a mátou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 kusů
Suroviny
Těsto
-
250 gramů plnotučného mléka
-
80 gramů olivového oleje
-
15 gramů čerstvého droždí
-
350 gramů hrubé mouky
-
15 gramů cukru
-
1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
-
10 gramů čerstvé máty jen lístky
-
50 gramů sýru pecorino romano
-
75 gramů čerstvého sýru
-
1 ½ čajové lžičky semínek černuchy seté (černého kmínu)
-
hrubá mouka na posypání válu
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
220 kcal /
921.2 kJ
Protein
6 g
Tuk
11 g
Sacharidy
23.4 g
Vláknina
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maroko
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Medovník
25hod. 30min
Turecké rohlíčky Poca
2hod. 10min
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3hod. 10min
Krém Karamel
3hod.
Lososové muffiny s koprem
45min
Banánový dort s vaječným likérem
11hod. 40min
Mandlovo-vanilkový dort
2hod.
Karamelovo-ořechové řezy
26hod.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Pagáče
1hod. 35min
Pizza Quattro formaggi
1hod. 40min