Zařízení & příslušenství
Fatayer se sýrem a mátou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 kusů
Suroviny
Těsto
-
250 gramů plnotučného mléka
-
80 gramů olivového oleje
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí, (6 gramů)15 gramů čerstvého droždí
-
350 gramů hrubé mouky
-
15 gramů cukru
-
1 čajová lžička soli
Náplň a dokončení
-
10 gramů čerstvé máty jen lístky
-
50 gramů sýru pecorino romano
-
75 gramů čerstvého sýru
-
1 ½ čajové lžičky semínek černuchy seté (černého kmínu)
-
chlebová mouka na posypání válu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maroko
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50min.
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Rajčatové muffiny se sýrem mozzarella
50min.
Sýrové suflé
50min.
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1hod. 40min.
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7hod. 45min.
Sýrové rolky á la Fornetti
45min.
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Pizza s rajčaty, červenou paprikou, špenátem a vejci
1hod. 45min.