Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 100 gramů červené řepy, neoloupané
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 250 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení válu
- 150 gramů másla, nakrájeného na kousky
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 vejce
Náplň
- 230 gramů tvarohu, kozího nebo ovčího
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 vejce
- 2 špetky mletého černého pepře
-
1
polévkovou lžíci čerstvého tymiánu
nebo ⅓ polévkové lžíce sušeného tymiánu - 30 gramů piniových oříšků, na ozdobu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 17.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10min
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12 Std. 15 Min
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
Žádné hodnocení
Placky s koprem a fetou
1h 20min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1 Std.
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30min
RAW řepný dortík
1小时 25 分钟
Muffiny s medvědím česnekem
1h 10min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1h 20min
Brownies z červené řepy s medem
55min