Zařízení & příslušenství
Veganské sádlo
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
350 gramů
Suroviny
-
120 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtky
-
50 gramů oleje chuťově neutrálního, např. bodlákového
-
200 gramů rostlinného tuku na smažení, na malé kousky
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 rovná čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky sušeného oregána
-
½ čajové lžičky kmínu (volitelně)
-
3 vrchovaté čajové lžičky smažené cibule, sušené, kupované (10 gramů), hotový produkt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 gramů
Protein
1 g
Kalorie
9807 kJ /
2376 kcal
Tuk
255 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
20 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská základní kuchařka
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min.
Zázvorové sušenky s medem
1hod.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Veganský parmazán
15min.
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min.
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45min.
Čočková sekaná
6hod. 20min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.