
Zařízení & příslušenství
Veganské sádlo
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
350 gramů
Suroviny
-
120 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtky
-
50 gramů oleje chuťově neutrálního, např. bodlákového
-
200 gramů rostlinného tuku na smažení, na malé kousky
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 rovná čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky sušeného oregána
-
½ čajové lžičky kmínu (volitelně)
-
3 vrchovaté čajové lžičky smažené cibule, sušené, kupované (10 gramů), hotový produkt
Nutriční hodnoty na 350 gramů
Kalorie
2376 kcal /
9807 kJ
Protein
1 g
Tuk
255 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Veganská základní kuchařka
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Houbový kečup
Žádné hodnocení
Veganské máslo
2hod.
Dýňový džus
25min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min
Veganský parmazán
15min
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min