Zařízení & příslušenství
豆豉鮮蚵
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮蚵仔 清水洗淨300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水1400 克
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 枝
-
蔭豆豉1 大匙
-
油20 克
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)300 克
-
青蔥 切成蔥花½ 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.548 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tuk
9.598 g
Vláknina
1.083 g
Sacharidy
12.034 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
舒心饗宴
24 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan