Zařízení & příslušenství
杏鮑菇麻香炊飯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
薑20 克
-
黑麻油20 克
-
杏鮑菇 切丁(約1~1.5公分)150 克
-
高麗菜 切小丁片(約2公分)150 克
-
醬油15 克
-
水680 克
-
味醂5 克
-
米 洗淨、瀝乾200 克
-
枸杞2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
385.3 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
624.9 kJ /
149.5 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味 • 炊飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan