Zařízení & příslušenství
南瓜燉肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)120 克
-
油15 克
-
五花肉 切塊(約4公分)500 克
-
蠔油80 克
-
米酒10 克
-
醬油50 克
-
味醂15 克
-
水500 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)60 克
-
南瓜 去籽,切塊(約3公分)250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.4 g
Kalorie
3258.1 kJ /
779.4 kcal
Tuk
59.1 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
發現南瓜好味道
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan