Zařízení & příslušenství
台式麻油雞燉飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油1 大匙
-
薑 切片20 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)1 隻
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
米100 克
-
50 克 水米酒50 克
-
雞高湯200 克
-
枸杞5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Protein
40 g
Kalorie
3419 kJ /
821 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
100 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
輕鬆學做燉飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan