台式麻油雞燉飯

台式麻油雞燉飯

3.6 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 黑麻油
    1 大匙
  • 切片
    20 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    1 隻
  • 乾香菇 泡軟、切絲
    10 克
  • 100 克
  • 米酒
    50 克
    50 克 水
  • 雞高湯
    200 克
  • 枸杞
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 人份

Protein 40 g
Kalorie 3419 kJ / 821 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 100 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...