Zařízení & příslušenství
蒜味木耳炒花椰菜
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠花椰菜 切小朵(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切薄片30 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約2公分)100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.1 g
Kalorie
334 kJ /
79.9 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan