香菇燴雞
TM6 TM5 TM31

香菇燴雞

3.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 乾香菇 ,約6-7朵
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
  • 15 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 太白粉
  • 1 根 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 7 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 15 克 醬油
  • 15 克 味醂
  • 30 克 蠔油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2447.2 kJ / 585.5 kcal
Protein
32.4 g
Sacharidy
17.5 g
Tuk
41.5 g
Nasycený tuk
192.6 g
Vláknina
3.4 g
Sodík
2293.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty