香菇燴雞

香菇燴雞

3.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 乾香菇 約6-7朵
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
  • 米酒
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    1 根
  • 切片
    7 克
  • 15 克
  • 醬油
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 蠔油
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2293.6 mg
Protein 32.4 g
Kalorie 2447.2 kJ / 585.5 kcal
Tuk 41.5 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 192.6 g
Sacharidy 17.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...