Zařízení & příslušenství
香菇燴雞
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
乾香菇 約6-7朵15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊400 克
-
米酒15 克
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開1 根
-
薑 切片7 克
-
油15 克
-
醬油15 克
-
味醂15 克
-
蠔油30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2293.6 mg
Protein
32.4 g
Kalorie
2447.2 kJ /
585.5 kcal
Tuk
41.5 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
192.6 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快手菜
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan