青醬雞肉貝殼麵

青醬雞肉貝殼麵

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 雞胸肉 (約2片)
    300 克
  • 橄欖油
    35 克
  • 2 ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    1 小撮
  • (煮麵用)
    1200 克
  • 乾貝殼義大利麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)
    200 克
  • 洋蔥
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮四季豆 切段(5公分)
    40 克
  • 小番茄 對切
    60 克
  • 高湯
    200 克
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 青醬 (市售或自製)
    90 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.1 g
Kalorie 919.4 kJ / 219.9 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...