Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 982.9 mg
Alternativní recepty
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Sebze Bulyon
1 godz.
Kayısı Topu
20 min
Kuru Patlıcan Dolması
1 godz. 30 min
Dana Etli Bolonez
45 min
Mantar Ezmesi
1h 40min
Çağla Ezmesi
10 min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Linzer Turta
50min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min
Etli Bamya
1 godz. 10 min