Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
- 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe
- 50 g di formaggio di riso a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous marino (vegan)
30 min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Frullato di mirtilli e mandorle
10 Min
Panna vegetale liquida
10 Min
Colorare le uova di rosso marrone
Žádné hodnocení
Praline di frutta secca al cioccolato, cocco e pistacchio (di Mirko Ronzoni)
30 min
Pasta con salmone e spinaci
55min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min
Purè di manioca
50min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2 godz. 30 min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 godz. 30 min