Risotto seitan e funghi

Risotto seitan e funghi

4.2 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
  • 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
  • 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di formaggio di riso a scaglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14 g
Kalorie 1711 kJ / 409 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 68.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...