Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
- 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe
- 50 g di formaggio di riso a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30min
Tagliolini al tartufo
45min
Carbonara vegana
30min
Insalata di riso, funghi e salmone
40min
Risotto anatra e lamponi
1h
Tagliatelle ai funghi
1h
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15 min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min