Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 ½ - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 4 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pangrattato
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 uova
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiaino di sale
-
50
g di Gruviera, a fette (2-3 mm)
nebo 50 g di Cheddar, a fette (2-3 mm) - 25 g di spinaci baby freschi
- 450 g di peperoni gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 400 g di pomodoro fresco, a pezzi (2-3 cm) - 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Frittatine agli spinaci ripiene
45 min
Medaglioni di carne con patate
45 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45 min
Polpette di tacchino e spinaci
40 min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Burger di pollo panato e melanzane
1h 10 min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Polpette classiche
1 Std.