Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1530 kJ / 365 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con verdure
35min
Uova alla greca
40min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Minestrone
45min
Torta salata multistrato
3h 30min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1u.
Insalata di sedano bianco
15min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Verdurine in sfoglia
1u.