Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1530 kJ / 365 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con verdure
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Insalata di fagiolini
40min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Sformatini di verdure
50min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Insalata di riso integrale (vegan)
1h
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Insalata di riso con verdure e pistacchi
35min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min