Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di carne di coniglio in pezzi (3x3 cm) lavato in una miscela di acqua, aceto e sale
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- 10 olive nere denocciolate
- 5 bacche di ginepro
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico, in quarti
- 20 foglie di basilico fresche
- 8 fette di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1u.
Seppie con i piselli
40min
Pollo alla romana
1h 10 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min