
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di carne di coniglio in pezzi (3x3 cm) lavato in una miscela di acqua, aceto e sale
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- 10 olive nere denocciolate
- 5 bacche di ginepro
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone preferibilmente biologico, in quarti
- 20 foglie di basilico fresche
- 8 fette di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 424 kcal / 1777 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in porchetta
1hod. 20min
Coniglio stufato
1hod. 10min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Anatra all'arancia
1hod. 35min
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Coniglio ai funghi
1hod. 10min
Coniglio in umido
1hod. 25min
Coniglio all'appetitosa
1hod. 10min
Coniglio ai carciofi
1hod. 25min
Coniglio alla ligure
3hod. 20min
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min