Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 200 g di polpa di granchio fresca o in scatola a pezzi piccoli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto salmone e finocchio
35 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Corona di riso capesante e verdure
50 Min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 Min
Salsa ai porcini
20 min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto al salmone affumicato
30 Min