Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 200 g di polpa di granchio fresca o in scatola a pezzi piccoli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Zuppetta di crostacei
40 min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Risotto al salmone con crema di porri
40 min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto al nero di seppia
35 min
Risotto ai funghi porcini
35 min
Risotto alla castellana
35 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min