
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 200 g di polpa di granchio fresca o in scatola a pezzi piccoli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kcal / 1925 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Risotto zucchine e gamberi
1hod. 15min
Risotto agli asparagi e vongole
1hod. 15min
Risotto alle cozze
1hod. 5min
Riso con polpo
1hod. 10min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1hod. 5min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto al ragù bianco di mare
30min