Kompatibilní verze
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartare
- 200 g di trancio di salmone fresco a pezzi (vedere consigli)
- 200 g baccalà dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani in salamoia
Salsa di soia ai 3 pepi
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 14.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalatina di calamari e pepe rosso
1u.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 godz. 30 min
Polpo al vino rosso
1u.
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1u.
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Mousse di baccalà
45min
Crema di ceci con vongole
40min