Kompatibilní verze
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartare
- 200 g di trancio di salmone fresco a pezzi (vedere consigli)
- 200 g baccalà dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani in salamoia
Salsa di soia ai 3 pepi
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 14.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1 Std.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3h 20 min
Risotto al nero di seppia
35 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Linguine con scampi al limone
20 Min