Kompatibilní verze
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartare
- 200 g di trancio di salmone fresco a pezzi (vedere consigli)
- 200 g baccalà dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani in salamoia
Salsa di soia ai 3 pepi
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 14.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 menit
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1j 30 menit
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Tartare al salmone
1j
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1j
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Cozze e vongole in crema di porri
1j
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10 min
Tartare al tonno e avocado
1 Std. 15 Min
Salsa cocktail
10 min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2j 10 menit